Luptătorul orădean Alexandru Lungu, supranumit Muntele Bihorului, se retrage pentru o perioadă din ring, obligat de o operație de hernie.

"Vă doresc un an nou fericit! Eu sunt pregătit. Îl voi începe în forţă cu o operaţie de hernie. Am dus-o aşa 5 ani, 15 meciuri făcute, mii de antrenamente pe fond de durere", a anunţat Lungu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Sportivul şi-a asigurat însă fanii că nu intenţionează pună capăt carierei competiţionale. "Promit celor care cred în mine că mă voi ridica şi voi lupta din nou. Nici nu se putea altfel, ca bătrânul King Kong să renunţe", a scris luptătorul.

Luptătorul le-a transmis "haterilor" săi că va lua "o mică pauză" în care nu îi va mai "deranja" şi le-a mulţumit fanilor pentru mesajele de susţinere care îi dau energie pentru a continua.

"I’ll be back!", şi-a încheiat mesajul Muntele Bihorului.

De altfel, el a şi anunţat că pe 24 martie va susţine următorul meci.

Fost campion mondial de judo, Sandu Lungu şi-a început cariera de luptător profesionist la categoria supergrea în anul 2005 şi a luptat de-a lungul anilor în Pride Fighting, Cage Rage şi K1.

Printre cei mai cunoscuţi adversari care au căzut din pumnul lui Lungu s-au numărat Bob Sapp şi Mighty Mo.

Luptătorul orădean a încheiat anul 2018 cu o victorie prin KO încă din prima repriză într-un meci disputat după reguli de K1 împotriva spaniolului Frei Gonzales "Freyded Rankin Siete".