Mare desfăşurare de forţe pe malul Crişului, în dreptul restaurantului Spoon, unde o echipă de muncitori au ostenit, miercuri dimineaţa, la ciopărţirea unui plop impresionant.

Din câte se pare, operaţiunea s-a făcut la cererea administratorilor localului, pentru a evita eventualele accidente provocate de căderea unor crengi uscate din copacul cu vârstă impresionantă.

Cu toate precauţiile pe care şi le-au luat, tăietorii nu au putut ocoli inevitabilul: o parte din crengile "operate" cu drujba s-au prăbuşit, în mare zgomot, pe acoperişul restaurantului.

Asemenea operaţiuni nu se pot face decât la comanda expresă a Primăriei. La solicitarea BIHOREANULUI, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Anca Grama, a precizat că Primăria a cerut muncitorilor firmei Elec Brans, cea care a câştigat licitaţia organizată de Primărie pentru toaletările din oraş, să toaleteze plopil cu pricina.

"Este un plop înalt cu crengi uscate şi se toaletează pentru echilibrare. Colegul nostru care este în zonă şi supraveghează lucrările a spus că a mai observat trei castani cu crengi uscate şi probabil vor fi toaletaţi şi aceia”, a declarat Grama.