Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Oradea s-a ales cu dosar penal, în urma unui accident pe care l-a provocat miercuri, la ora 13.45, pe Bulevardul Decebal. Aflat la volanul unui VW Golf, acesta a lovit din spate un Ford, pe care l-a proiectat într-un Audi, o şoferiţă ajungând la spital pentru îngrijiri, iar cele trei mașini suferind mai multe avarii.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, tânărul de 23 de ani "nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării". Astfel a lovit Fordul Fiesta condus în faţa sa de o femeie de 45 de ani, din Nojorid, care staţiona în coloană, şi l-a proiectat într-un Audi A4 condus de un tânăr de 22 de ani, tot din Nojorid.

"În urma testării cu aparatul antidrog, s-a constatat că tânărul de 23 de ani, din Oradea, care conducea primul autoturism, se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor cu efect psihoactiv", arată comunicatul Poliţiei.

Din impact, şoferiţa Fordului a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

"În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier", încheie comunicatul.