Un şofer s-a ales cu o sperietură de pomină, marţi seară, când maşina pe care o conducea a luat foc în mers pe strada Făcliei din Oradea.

Informaţia a fost sesizată BIHOREANULUI de un cititor, conform căruia maşina ar fi explodat în mers. Contactată pe această temă, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, maiorul Camelia Roşca, a precizat că nu a fost vorba despre o explozie.

"La ora 18.43, ISU a fost sesizat cu privire la izbucnirea unui incendiu la autoturism în timp ce acesta rula pe strada Făclei. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii Detaşamentului 1 Oradea cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, reuşind să stingă flăcările în scurt timp", a declarat Roşca.

În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întregul autovehicul.

Ca norocul, şoferul a sesizat la timp că iese fum, a oprit şi a reuşit să coboare din maşină înainte ca aceasta să fie înghiţită de flăcări. "Din fericire nu au existat persoane rănite", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU.

Focul a distrus autoturismul, care a ars în proporţie de circa 80%.

Cauza incendiului nu a fost stabilită deocamdată, la ora transmiterii acestei ştiri pompierii făcând încă cercetări la faţa locului.