O adolescentă în vârstă de 16 ani, din satul bihorean Sărand, a ajuns la spital, cu leziuni uşoare, după ce a fost victimă într-un accident rutier, petrecut vineri dimineaţă, înainte de ora 7.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, maşina în care fata era pasager a derapat, pe drumul judeţean 767/E, în afara localităţii Sărand, şi, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, s-a răsturnat pe carosabil, oprindu-se cu roţile în sus. Şoseaua era acoperită cu criblură, mai arată Poliţia.

Şoferul, un tânăr de 27 de ani din Sărand, a scăpat fără să fie rănit. Maşina a fost însă serios avariată.

„Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier”, se arată în comunicatul Poliţiei.

În acelaşi timp, însă, martori ai accidentului au povestit BIHOREANULUI că vina accidentului o poartă şi drumarii angajaţi de Consiliul Judeţean Bihor.

„Drumul a fost asfaltat în urmă cu trei săptămâni, iar zilele trecute au venit să pună această criblură. Însă nu au pus niciun indicator care să avertizeze şoferii că pot derapa”, a precizat un şofer. De altfel, în ultimele zile, mai multe maşini ar fi derapat în zonă, din acelaşi motiv.