Un nou accident s-a produs, miercuri seară, pe Şoseaua Borşului, la intrarea în Sântion dinspre Oradea. O persoană a fost rănită, după ce două autoturisme, un Audi şi un Volkswagen Passat, s-au lovit, ambele maşini fiind serios avariate.

Agentul principal Ioana Lascău, ofiţer de presă al Poliţiei Bihor, a declarat pentru BIHOREANUL că evenimentul rutier a fost anunţat prin 112 în jurul orei 20.13. "O persoană a fost rănită şi transportată la spital. Un echipaj al Poliţiei Rutiere efectuează cercetări la faţa locului", a declarat Lascău.

Potrivit dr. Dacian Juca, purtătorul de cuvânt al UPU şi SMURD Bihor, o singură persoană a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, cu un traumatism cranio facial minor. "Deocamdată este în evaluare, dar nu este grav", a precizat Juca.

UPDATE:

Din cercetările poliţiştilor, vinovat pentru producerea evenimentului rutier este şoferul autoturismului Audi, care nu i-a acordat prioritate şoferului de VW.

"Un tânăr de 23 de ani din Oradea (conducător Audi n.r.), în timp ce conducea dinspre Oradea înspre Borş, a efectuat un viraj la stânga pe o stradă secundară, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe direcţia Borş-Oradea, de un bărbat de 39 de ani din Oradea", a precizat, joi, Ioana Lascău.

Persoana rănită nu a rămas internată în spital, astfel că evenimentul a rămas înregistrat ca tamponare.