Un accident rutier a blocat traficul, duminică la prânz, pe DN 75, între satele bihorene Lunca şi Câmpani, la intersecţia cu drumul care duce spre localitatea Hârşeşti.

Vinovatul a fost un bărbat de 64 de ani, din Hârşeşti, aflat la volanul unui Volkswagen Golf. Potrivit comisarului Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, şoferul circula pe direcţia Lunca-Nucet şi nu a acordat prioritate de trecere la schimbarea direcţiei de mers, când a virat spre Hârşeşti. Astfel, a fost lovit de un autoturism marca Audi, condus regulamentar din sens de un tânăr de 20 de ani din Câmpani.

În urma impactului, Audi-ul a fost proiectat într-o a treia maşină, marca Peugeot, care de asemenea era condusă regulamentar de un bărbat de 35 de ani, din comuna Tărcaia, care mergea şi el pe direcţia Nucet.

Două femei şi doi bărbaţi, toţi pasageri în Volkswagen, au fost răniţi, însă din fericire au suferit leziuni uşoare.

Din pricina accidentului, traficul a fost blocat şi deviat pe alte drumuri. Desfăşurarea de forţe a fost, de asemenea, de amploare, la locul accidentului deplasându-se mai multe echipaje de poliţie, SMURD şi Ambulanţă.

Potrivit lui Dinu, poliţiştii rutieri continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs acest accident.