"Evitaţi Băile Felix, dezastru!", a scris, duminică, după ora 18, un orădean pe pagina Info Trafic jud. Bihor, publicând şi o fotografie în care se vede o coloană mare de maşini. 

Traficul în acea zonă, de regulă aglomerat în serile de weekend din sezonul estival, a fost îngreunat şi mai mult de un accident petrecut în localitatea Sânmartin în urma căruia două persoane au ajuns la spital.

"Apelul 112 a intrat la ora 16.24. Accidentul rutier s-a produs pe DN76, în localitatea bihoreană Sânmartin. Sunt implicate două autoturisme. Două persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale", a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul Alina Dinu, precizând că poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Reprezentanta IPJ Bihor a confirmat că traficul a fost blocat pe ambele sensuri o perioadă din cauza accidentului, însă între timp circulaţia s-a reluat.

Chiar şi aşa, imaginile publicate pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Bihor arată că, şi după ora 18, se circula greu în zona Sânmartin, mai ales în staţiunea Băile Felix.

UPDATE:

Circulaţia se desfăşura bară la bară în zona staţiunii Băile Felix, pe sensul spre Oradea, şi în jurul orei 19.30, orădenii care şi-au petrecut duminica la ştranduri, piscine şi aquapark-uri întorcându-se acasă.