Un număr de 9 ofiţeri şi 17 agenţi de Poliţiei au fost avansaţi în grad înainte de termen, recompensa fiind acordată de şeful Poliţiei Bihor, în cadrul unei şedinţe festive dedicate Zilei Naţionale a României. Şedinţa a avut loc, luni, la sediul Inspectoratului de Poliţie Bihor.

"Poliţiştii au fost recompensaţi prin dispoziţie a conducerii inspectoratului, pentru activitatea desfăşurată şi pentru modul de îndeplinire a acţiunilor, în gradul profesional următor înainte de termen", se arată într-un comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Printre poliţiştii merituoşi se numără şi comisarul șef (noul grad) Alin Gherman (foto), șeful Biroului Rutier Oradea, respectiv subcomisarul (noul grad) Cosmina Dat, șeful Poliției Valea lui Mihai, și comisarul (noul grad) Lucian Marian, șeful Secției de Poliție Rurală nr. 9 Cefa.

Festivitatea de avansare a avut loc în Sala de Ceremonii a Inspectoratului de Poliţie Bihor, polițiștii avansați în grad fiind felicitați de conducerea inspectoratului.

În acelaşi cadru festiv şi-au început activitatea 24 de absolvenți ai școlilor de poliție de la Cluj și Câmpina. Proaspeţii agenţi vor lucra la Poliția Municipiului Oradea, la Poliția Municipiului Salonta, la Poliția Municipiului Marghita, la Poliția orașului Valea lui Mihai și la posturile comunale de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.