Şoferul şi cei doi pasageri ai Dokker-ului care a fost izbit, luni, de un Audi A4, condus în stare de ebrietate de Paul Sime, ofiţer de Poliţie, erau angajaţi ai Companiei de Apă şi se aflau în timpul serviciului.

Potrivit directorului medical al Spitalului Clinic Judeţean Oradea, Lucia Daina, şoferul maşinii CAO, care a rămas încarcerat în urma accidentului, a suferit o fractură de rotulă ce a necesitat intervenţie chirurgicală, iar în prezent se află internat la secţia de Ortopedie.

Ceilalţi doi pasageri din autoturism au scăpat cu leziuni uşoare şi, după ce au fost investigaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor, au plecat acasă. "Au avut traumatisme cranio-cerebrale şi toracice minore, fără leziuni interne. Nu au necesitat internarea", a explicat şi purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Béres Zsolt.

Ocupanţii maşinii au avut noroc, în condiţiile în care, după cum se vede din fotografiile transmise de un cititor al BIHOREANULUI, Dokker-ul Companiei de Apă Oradea a fost distrus în totalitate.

Poliţistul care a provocat evenimentul rutier, comisarul Paul Sime, ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, este anchetat acum pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

După cum se ştie deja, poliţistul a provocat accidentul rutier luni, la ora 11.50, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Oradea. În ciuda orei, şoferul avea o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sime rula înspre strada Făcliei, iar după intersecţia cu strada Adevărului, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal Dokker-ul condus regulamentar de angajatul CAO.