La doar o zi după ce un bărbat a fost găsit mort în pârâul Peţa, la Sânmartin, sâmbătă, a fost găsit trupul unui alt bărbat, în Oradea, în cartierul Dragoş Vodă.

Potrivit maiorului Horia Cheregi, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, cadavrul a fost găsit în zona podului Prezan, în apropiere stația de autobuz.

"S-a deplasat un echipaj de intervenţie de la Detaşamentul 1 şi un echipaj medical. Colegii de la faţa locului au scos persoana de sex masculin, de aproximativ 40 de ani, din Criş. Persoana este decedată şi urmează ca organele de poliţie să facă cercetări", a precizat Cheregi.

De altfel, zona este împânzită de polliţişti criminalişti, care ridică probe, pentru a afla felul în care a murit bărbatul.

Din câte se pare, acesta era decedat de mai mult timp.

UPDATE: Nu se ştie cine e

Până sâmbătă seară, identitatea bărbatului nu a fost stabilită de polițiști. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea efectuează cercetări pentru identificarea persoanei, iar în urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului”, a declarat BIHOREANULUI ofițerul de presă al Poliției Bihor, Ioana Lascău.