Bihorenii care au vrut să se relaxeze sâmbătă în aquapark-urile din Oradea şi din Băile Felix n-au avut noroc.

Minivacanţa prilejuită de Ziua Principatelor Unite a umplut hotelurile din staţiunea termală, astfel că cele două aquapark-uri din Felix, Aqua Park President, din complexul cu acelaşi nume, şi Felixarium, din cadrul Lotus Therm Spa & Luxury Resort, nu au primit clienţi din exterior, ci doar pe cei cazaţi în cele două unităţi.

"Dragi oaspeţi, datorită faptului că hotelul este ocupat la capacitate maximă, în data de 25 ianuarie din păcate nu vom putea primi la Aquapark Felixarium oaspeţi care nu sunt cazaţi. Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag într-o altă perioadă", se arată în anunţul postat pe site-ul Lotus Therm Spa & Luxury Resort. Duminică, aquapark-ul va primi şi oaspeţi care nu sunt cazaţi.

De asemenea, şi Aqua Park President, care are o capacitate de 780 de locuri pe timp de iarnă, a anunţat pe pagina sa de Facebook că sâmbătă accesul a fost restricţionat pentru clienţii din afara resortului, îndemnându-i pe bihoreni sau alţi turişti să revină mai spre seară ori duminică.

"Sold out" este şi Aquapark-ul Nymphaea din Oradea. Toate biletele pentru sâmbătă şi duminică au fost vândute online cu multe zile înainte, astfel că acces au avut doar turiştii care au fost prevăzători. Aquapark-ul din Oradea are o capacitate de 950 de persoane.

Cei care au vrut să se bălăcească în apă geotermală au mai găsit loc la Ştrandul Apollo, din Băile Felix. Potrivit directorului Cristian Oprinoiu, ştrandul a fost mai aglomerat decât de obicei, dar nu într-atât încât să-şi închidă porţile. Aici, vineri, în ziua Micii Uniri, oamenii au dansat hora chiar în bazine.