Bucurie mare în familia fraţilor Micula! Victor, fiul în vârstă de 23 de ani al lui Viorel Micula, a anunţat pe Facebook că s-a logodit de Crăciun şi că s-a însurat de Ziua Îndrăgostiţilor, în vreme ce tabloidele spun că va face nuntă în luna mai, zorit de faptul că va deveni tătic în vară.

Tânăra care i-a „furat” inima lui Victoraş, Ozana, este absolventă a Facultăţii de Drept Agora şi provine dintr-o familie cunoscută în Oradea: tatăl ei, Eugen Puşcaş, este executor judecătoresc, în timp ce mama, Ioana, este grefieră la Curtea de Apel Oradea.

Potrivit Spynews, cei doi s-au căsătorit civil în vila somptuoasă a părinţilor lui Victoraş, pe 14 februarie, eveniment care s-a derulat într-un cadru restrâns, la care au participat doar cele două familii şi apropiaţii acestora. 

Inelul pe care mireasa l-a primit în cadrul ceremoniei a fost comandat special din Israel şi ar costa nu mai puţin de 50.000 de euro.

Căsătoria religioasă şi petrecerea de nuntă au fost programate pentru data de 19 mai, iar graba este justificată prin faptul că cei doi tineri urmează să devină părinţi peste 6 luni.

Cei doi tineri au şi fost surprinşi, pe 28 februarie, de paparazzi, în faţa Maternităţii private Euclid, iar informaţia a fost confirmată, de altfel, chiar de Victoraş: ”Da, voi deveni tată, însă nu vreau să spun mai multe. Vreau să mă bucur cu familia mea de aceste momente”, a declarat el pentru Click.