HotNews.ro a publicat ciorna listei PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Bihoreanul Vasile Blaga este pe loc eligibil, în vreme ce Crin Antonescu, unul dintre primii liberali care şi-au depus candidatura la europarlamentare, iese din cărţi. Are şanse mari pentru un loc eligibil, însă, soţia sa, Adina Vălean, europarlamentar la al treilea mandat.

Potrivit sursei citate, lista PNL va fi lansată cel mai probabil la începutul lunii martie. Pe lângă fostul copreşedinte al partidului Vasile Blaga, se regăsesc, de asemenea, pe locuri considerate eligibile, Mircea Hava, primar în Alba Iulia, Siegfried Mureşan, eurodeputat, Cristian Buşoi, lider la PNL Bucureşti, Daniel Buda, europarlamentar, Gheorghe Falcă, primar al Aradului, Dan Motreanu, fost parlamentar, sau Marian Jean Marinescu, europarlamentar.

"În privinţa celui care va deschide lista pentru Bruxelles, liberalii vor lua o decizie în următoarea perioadă, existând posibilitatea cooptării pentru acestă poziţie a jurnalistului Rareş Bogdan", arată HotNews.ro.

De altfel, recent, jurnalistul a făcut, pe Facebook, referiri la o eventuală candidatură a sa.

"Mă bucur dacă cineva s-a gândit la mine, sunt flatat. Pentru un bărbat care este interesat de destinul ţării sale, nimic nu poate fi mai onorant decât să o facă în umbra Brătienilor, visând la realizările lor. Însă eu sunt jurnalist şi îi sprijin cu drag de aici. Am văzut că există idei de atragere a unor oameni din zona Dreptei, testarea sociologică a unor personaje/personalităţi/indivizi şi cam atât. Dar eu sunt jurnalist şi nimic altceva. Doresc să rămân în această zonă în urmatoarea perioadă", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.