Şoferul care a provocat accidentul de sâmbătă după amiază, de pe şoseaua de Centură a Oradiei este căutat de poliţişti în Bihor, dar şi în judeţele din jur, după ce a fugit de la locul faptei!

Accidentul s-a produs la ora 15.50, pe strada Ogorului.  "Un bărbat de 33 de ani, din Huedin, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism (Audi A6 - nr), cu volan pe partea dreaptă, pe banda 1, având anulat dreptul de a conduce aurtovehicule pe drumurile publice, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere într-o zonă în care această manevră era interzisă, peste linie dublă continuă, şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară (Citroen - n.r.) condusă regulamentar în aceeaşi direcţie pe banda a doua de un bărbat de 38 de ani din Oradea", a declarat duminică pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Din impact, ambele maşini au ajuns în şanţ. Văzând ce a făcut, şoferul Audi-ului şi-a lăsat maşina şi pasagerii la locul faptei şi a fugit.

"După producerea accidentului rutier, bărbatul de 33 de ani din Huedin a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea Poliţiei", a mai precizat Alina Dinu.

Potrivit acesteia, în urma cercetărilor de la faţa locului, şoferul a fost identificat şi este căutat şi în prezent de poliţişti în mai multe judeţe, fiind dat în consemn la frontieră.

Două persoane au fost rănite în urma accidentului. "Un bărbat de 47 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni uşoare, iar o femeie de 49 de ani din Huedin, pasageră în autoturism, a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", a mai precizat Alina Dinu.

Femeia care a ajuns la spital nu a suferit răni grave, ci doar contuzii şi leziuni la umărul stâng şi la gamba stângă.