Autoturismul şefului Polţiei Rutiere Salonta, inspectorul principal Andrei Mocan, a ars, joi noaptea, aproape în întregime, în parcarea din faţa casei, pompierii chemaţi să stingă incendiul făcând în prezent cercetări pentru a stabili dacă focul a fost pus ori a fost vorba despre un scurt circuit.

Incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 în noaptea de joi spre vineri, la ora 4.22.

"Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Salonta au fost solicitaţi şi au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe strada Piaţa Unirii din municipiul Salonta. Autovehiculul a ars în proporţie de 70%", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, maior Camelia Roşca. 

Pompierii au acţionat cu o autospecială de stingere pentru localizarea şi lichidarea incendiului produs, iar în prezent o comisie face cercetări pentru a stabili cauza şi circumstanţele în care s-a produs incendiul. 

La faţa locului se află şi un echipaj al Serviciului de Investigaţii Criminale, coordonat de şeful Serviciului, comisarul şef Tiberiu Bochiş, nefiind exclusă varianta că focul a fost pus de o mână criminală.