Un bihorean în vârstă de 42 de ani din Aleşd a rămas fără permis, joi, după ce poliţiştii Serviciului Rutier Bihor l-au prins rulând la volanul unui BMW cu 180 km/h în localitatea Lugașu de Jos. 

Bărbatul a fost oprit în trafic, joi, la ora la ora 12.43, pe DN 1, de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier, a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Aceeaşi sancţiune a încasat-o şi orădeanul de 25 ani care, joi, a fost surprins de radar rulând la volanul unui Toyota în localitatea Săcădat, cu viteza de 107 km/h în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Ziua de joi a fost, de altfel, una a vitezomanilor. Dintre cele 141 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ, nu mai puţin de 107 au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Şapte pietoni au fost amendaţi pentru traversări neregulamentare, au fost sancționate șase depășiri neregulamentare, patru conducători auto au fost sancționați pentru neacordarea de trecere pietonilor, trei participanţi la trafic pentru lipsa centurii de siguranţă, iar 14 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.