Agenţia de Dezvoltare Durabilă, în care Consiliul Judeţean este asociat cu primăriile oraşelor bihorene, a anunţat luni, printr-un comunicat, semnarea contractului pentru realizarea complexului sportiv de la Pădurea Neagră, în care urmează să aibă loc atât activităţi sportive, cât şi socio-culturale.

Potrivit ADD, semnarea contractului a avut loc luni, la sediul CJ Bihor, cu asocierea dintre firmele Da Vinci Construct&Proiect, Timovladian Aqua Parc SRL și Term S.R.L, care va avea la dispoziție 15 luni pentru predarea investiției.

Valoarea totală a acesteia se ridică la 6.069.387,92 lei (cu TVA inclusă), finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean.

”Acest proiect de revitalizare a stațiunii Pădurea Neagră a fost, încă de la început, o provocare pentru agenția noastră. Zona este una dintre cele mai impresionante din județul Bihor și mă bucur că prin intermediul acestui complex sportiv se vor putea organiza activități sportive și competiționale la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg", a transmis directorul executiv al ADD Bihor.

Complexul de la Pădurea Neagră va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20 x 40 metri pentru minifotbal, baschet, tenis şi handbal, precum și un teren cu dimensiunea de 60 x 90 metri. De asemenea, în cadrul complexului va funcționa şi o pensiune, la parterul căreia va fi amenajată şi o cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități, iar la etaj va avea 21 de camere cu câte 2 și 3 paturi.