Două persoane au murit şi încă patru au fost rănite, în urma unui grav accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 79, între Oradea şi Arad, în zona localității Gepiu.

Informaţia a fost confirmată BIHOREANULUI de ofiţerul de presă al Poliţiei Rutiere Bihor.

La ora transmiterii acestei ştiri nu se cunosc exact împrejurările producerii evenimentului rutier, însă este cert că sunt două autoturisme implicate.

Din câte se pare este vorba despre un BMW și un Mercedes, dintre care unul cu volan pe partea dreaptă.

Drumul a fost blocat, iar traficul deviat pe rutele Leş - Miersig - Tinca, respectiv Inand - Cefa - Toboliu - Sântandrei.

Din câte se pare, în eveniment a mai fost implicat şi un TIR, care a fost acroşat de una dintre cele două autoturisme.

"În accident au fost implicate în total şase persoane. Două au murit la faţa locului, alte patru au ajuns la spital şi sunt în curs de investigaţii", a declarat BIHOREANULUI dr. Dacian Juca, purtătorul de cuvânt al Unităţii de Primire a Urgenţelor şi SMURD Bihor.

Doi dintre răniţii care au ajuns la spital proveneau din maşinile mici, iar doi erau ocupanţi ai TIR-ului. Aceştia din urmă sunt răniţi uşor, având doar contuzii minore.

UPDATE:

Accidentul a fost provocat de un bărbat de 34 de ani din judeţul Harghita, care conducea un BMW seria 7 cu volan pe dreapta şi a ieşit în depăşirea unui TIR într-o zonă în care această manevră era interzisă.

În urma impactului, pasagerul din stânga lui, dar şi şoferul unui alt BMW, cu care s-a lovit frontal, au murit. Cei doi aveau 32, respectiv 24 de ani.

Citeşte detalii în articolul:

"Accidentul din Gepiu, provocat de şoferul unui BMW cu volan pe dreapta, care a depăşit ilegal un TIR. Au murit doi tineri: pasagerul din stânga sa, dar şi un alt şofer"