O bihoreancă a ajuns la spital după ce o bucată de gheaţă desprinsă de pe acoperişul unui bar din apropierea pârtiei Piatra Grăitoare din satul de vacanţă Vârtop a căzut peste ea.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, accidentul s-a produs duminică, la prânz, la barul primarului din Nucet care este situat chiar sub pârtie, iar gheaţa s-a desprins de pe un acoperiş improvizat la ieşirea din local. Femeia a avut, totuşi, noroc, deoarece avea cască şi protecţie pentru coloană. 

"Apelul 112 a fost la ora 13.20", a declarat, luni, BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca. Victima a fost preluată de un echipaj al Salvamont Bihor, care i-au acordat primul ajutor, iar apoi de echipajul de pompieri militari paramedici din cadrul Staţiei Ştei, care au transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean din Oradea.

În urma investigaţiilor medicale, leziunile victimei s-au dovedit grave. "Pacienta a suferit o fractură de bazin şi la gamba stângă respectiv o contuzie toracică. A fost transferată la Clinica de Traumatologie din Spitalul Judeţean din Timişoara", a explicat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.