Un bihorean în vârstă de 45 ani din Ucuriş a ajuns la spital cu fractură de coloană cervicală şi picioarele paralizate, după ce s-a dat peste cap cu maşina pe DJ 792A, între Tinca şi Ucuriş.

Accidentul s-a produs miercuri, la prânz, după ce bărbatul, aflat la volanul maşinii, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a direcţiei sale de deplasare şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Preluat de un echipaj medical, şoferul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean, unde medicii l-au diagnosticat cu fractură de coloană cervicală şi picioarele paralizate, fiind transferat în cursul aceleiaşi zile la Clinica Neurochirurgicală Cluj Napoca.

"Pasagerul din autoturism, un bărbat în vârstă de 46 ani din Ucuriș, a suferit leziuni mai uşoare. Pacientul a rămas la Secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean Oradea cu o fractură de membru inferior stâng", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al SMURD UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili împrejurările accidentului.

Din primele informaţii, şoferul autoturismului a consumat alcool înainte de a se urca la volan. "Şoferului i-au fost recoltate probe biologice, iar colegii mei aşteaptă rezultatul analizelor", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.