Accident grav pe DN 76, în localitatea Lunca, unde un BMW şi o autocisternă s-au ciocnit, în urma impactului, autotrenul fiind proiectat într-un stâlp electric, pe care l-a rupt, iar apoi s-a oprit în peretele unei case. 

Evenimentul rutier s-a produs marţi seară şi, potrivit poliţiştilor, a fost cauzat de manevrele neregulamentare ale ambilor şoferi. 

„Un bărbat de 30 de ani, din comuna Arieșeni, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a pătrunde pe strada Fermei din localitatea Lunca și a fost acroșat de un autotren cu semiremorcă, condus în aceeași direcție de un bărbat de 50 de ani, din Aștileu, județul Bihor”, se precizează într-un comunicat transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Potrivit informării, în momentul impactului, şi şoferul autotrenului făcea o manevră neregulamentară, intrând în depăşire pe linie continuă.

Cert este că, în urma impactului,  autotrenul a fost proiectat într-un stâlp electric, iar apoi a lovit peretele unui imobil din localitate.

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omeneşti. „Bărbatul de 30 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni ușoare”, se mai spune în comunicatul Poliţiei, precizându-se că cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii rutieri din Beiuş, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.