Echipajele de salvare şi de Poliţie au intervenit sâmbătă după amiaza la un accident pe DJ792 între localităţile Olcea şi Ucuriş, unde un autoturism a intrat din plin într-un parapet metalic de pe marginea carosabilului. Şoferiţa a rămas încarcerată în urma impactului şi a fost rănită grav.

"Apelul la 112 a venit în jurul orei 17.15. O femeie încarcerată se afla în cod roşu (n.r. – adică în stare gravă), în timp ce un bărbat era în cod verde. La faţa locului a fost trimis un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de stingere de la Tinca, precum şi un alt echipaj de prim ajutor de la Salonta", a precizat la solicitarea BIHOREANULUI plutonierul major Nandor Ţipţer. 

UPDATE, ora 18.25

Impactul a fost puternic, iar autoturismul a ajuns pe jumătate sub parapetul metalic. 

"Apelul 112 a intrat la ora 17.15. Accidentul rutier s-a produs pe DJ792 A între localităţile bihorene Olcea şi Ucuriş. Este implicat un singur autoturism, fiind vorba practic despre o autoaccidentare. Conducătorul acestuia a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în parapetul metalic de pe marginea carosabilului. În urma accidentului rutier, o femeie care era pasageră în autoturism a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Potrivit acesteia, traficul nu este perturbat în zonă, iar poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a determina circumstanţele care au dus la producerea accidentului.

UPDATE, ora 18.45

În maşină au fost mai multe persoane, inclusiv un copil, care n-a păţit nimic, potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful UPU SMURD.

"A fost un accident cu mai multe persoane implicate. Copilul n-a păţit nimic. Unul dintre pasageri a suferit leziuni minore la nivelul capului şi membrelor inferioare, iar al doilea pasager doar contuzii. Femeia care a condus maşina e cu mai multe leziuni, cu plăgi mari la nivelul capului şi membrelor superioare şi ajunge acum la UPU", a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, dr. Borcea.