O şoferiţă în vârstă de 30 ani din Oradea este cercetată pentru vătămare corporală din culpă şi a rămas fără permis de conducere, după ce, luni după-amiază, a lovit cu maşina un orădean care traversa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni de pe strada Sucevei. 

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar Alina Dinu, accidentul rutier s-a produs, luni, la ora 15.05.

„Femeia conducea maşina pe strada Ion Ghica din Oradea şi nu a acordat prioritate de trecere la intersecția cu strada Sucevei, accidentând un orădean de 84 de ani care traversa carosabilul pe marcajul pietonal, din partea dreaptă de deplasare a autoturismului”, se arată în informare. 

Din fericire, spun poliţiştii, pietonul a suferit leziuni ușoare. Femeia este cercetată acum pentru vătămare corporală din culpă şi, cel puţin până la finalizarea cercetărilor, a rămas fără permis de conducere.

Pe de altă parte, tot luni, un bărbat în vârstă de 69 de ani din comuna Borș s-a ales cu leziuni serioase, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă pe strada Crivățului din Oradea.

„În urma impactului, biciclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, se mai spune în informarea poliţiştilor.