O femeie însărcinată a ajuns la spital în stare gravă, vineri după amiază, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a "călărit" efectiv parapetul de pe marginea şoselei.

"Apelul prin numărul de urgenţă 112 a fost primit la ora 11.43. Accidentul rutier s-a produs pe DN 1H, în localitatea bihoreană Peştiş, este practic o autoaccidentare. Este implicat un singur autoturism al cărui conducător, o femeie, a părăsit carosabilul şi a acroşat balustrada de pe margine", a declarat BIHOREANULUI comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările în care a sărit femeia peste parapet. Potrivit imaginilor publicate de alesdonline.ro, accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă.

Şoferiţa, o femeie în jur de 30 şi ceva de ani, a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean, unde medicii au decis să îi amputeze brațul din cauza rănilor suferite.

"Pacienta a suferit un traumatism complex. I se va amputa braţul stâng, la care a suferit un traumatism complex şi, din păcate, nu se poate realiza o reconstrucţie a braţului. Doamna este gravidă în 16 săptămâni, iar din datele pe care le am, sarcina nu este în pericol”, a declarat BIHOREANULUI dr. Béres Zsolt, purtător de cuvânt al UPU -SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii rutieri încă fac cercetări la faţa locului.

Traficul nu este blocat, a mai precizat Alina Dinu.