O persoană a fost rănită în urma unui accident produs, vineri, înainte de prânz, în zona serpentinelor din localitatea Paleu.

Din primele informaţii, este vorba despre şoferul unui autoturism. Bărbatul era singur în maşină.

Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări. De asemenea, au fost mobilizate mai multe echipaje medicale de urgenţă care acordă primul ajutor victimei.

"O persoană a fost încarcerată. S-a deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă, cu merdic, al SMURD Oradea, echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului 1 şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului 2 al ISU Crişana", a declarat BIHOREANULUI maiorul Horia Cheregi, reprezentant în relaţia cu presa din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Acesta a mai precizat că victima a fost extrasă din autovehicul cu multe traumatisme, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean.

UPDATE: Nu a adaptat viteza

Potrivit concluziilor desprinse de polițiști în urma cercetărilor la faţa locului, victima este un bihorean care nu a adaptat viteza la drum.

"Un bărbat de 48 de ani din Săldăbagiu de Munte, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Paleu - Oradea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei şi autoturismul s-a răsturnat în partea stângă a sensului său de deplasare", a declarat BIHOREANULUI ofiţerul de presă Ioana Lascău, de la Poliţia Bihor.

În urma accidentului rutier conducătorul autoturismului a suferit mai multe leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.