Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Bihor şi-a pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma unui grav accident petrecut pe un drum judeţean lângă localitatea Ciutelec.

Bărbatul care a murit era pasager într-o căruţă care a fost izbită din spate de un Opel condus de un tânăr de 20 de ani.

"Joi, 23 ianuarie, la ora 18.45, pe DJ 191 A, în afara localităţii bihorene Ciutelec, un tânăr de 20 de ani din Popeşti, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ciutelec – Bogei, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un vehicul cu tracţiune animală neînregistrat şi neiluminat, condus în faţa sa în aceeaşi direcţie de un bărbat de 29 de ani din comuna Tăuteu, şi a intrat în coliziune cu acesta", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 42 de ani din Brusturi, pasager în căruţă, a fost grav rănit şi a fost transportat la spital. Acesta nu a mai putut fi salvat, piezându-şi viaţa. De asemenea, şoferul şi vizitiul au suferit leziuni uşoare.

"În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 29 de ani care conducea căruţa prezenta o concentraţie alcoolică de 0,49 mg / litru alcool pur în aerul expirat. În caz a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Marghita", a mai precizat Fărcuţa. 

Poliţiştii vor face cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.