O persoană a fost rănită şi patru maşini, între care şi un Jaguar, s-au făcut praf, în urma unui accident rutier produs, joi după-amiază, pe DN 76, lângă Hidișelu de Jos, unde şoferii a două autoturisme care circulau în coloană au intrat unul după altul în depăşire.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17. Un şofer de 23 de ani din comuna Drăgănești, aflat la volanul unui Volkswagen Golf cu care circula pe direcția Oradea - Beiuș, nu s-a asigurat în momentul în care s-a angajat în depășirea maşinii din fața sa, acroşând în timpul manevrei un Volkswagen Passat, condus de un orădean de 54 ani, care se afla deja în depăşirea lui.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, Passat-ul s-a rostogolit în decor, lovind întâi o Dacie oprită într-o curte, gardul unei alte case, şi căzând peste un Jaguar.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, o singură persoană a fost rănită, o femeie de 49 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Pe de altă parte, însă, evenimentul s-a lăsat cu pagube serioase pentru proprietarii maşinilor implicate, atât autoturismul Volkswagen Passat, cât şi Dacia, respectiv Jaguarul peste care s-a rostogolit, fiind distruse.

Mașina șoferului care a provocat accidentul, Volkswagen Golf, a suferit avarii minore.