Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor încearcă să-i ajute pe tinerii absolvenţi să-şi găsească job.

Pe 18 octombrie, în sala polivalentă a Universităţii, va avea loc o bursă a locurilor de muncă, în principal profilată pe absolvenţii din acest an de liceu şi de facultate, dar deschisă oricărui bihorean care îşi caută de lucru.

Potrivit unui comunicat transmis luni de AJOFM Bihor, bursa se va ţine între orele 9 şi 15. În plus, simultan evenimentul se va organiza şi la punctele de lucru ale Agenţiei din Aleşd, Salonta, Marghita şi Beiuş.

"Obiectivul nostru este de a facilita întâlnirea absolvenţilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă cu angajatorii din judeţul Bihor. Vrem să venim în sprijinul agenţilor economici pentru a-şi recruta personalul, proaspăt absolvent, de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, şi de această dată, una generoasă, şi vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante", a declarat directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba.

În plus, participanţii la bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, şi vor primi informaţii utile privind cursurile de formare profesională la care se pot înscrie. "Avem speranţa că Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi din 18 octombrie va fi un real succes şi vom reuşi, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă şi flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii", a mai spus Békési Csaba.

Firmele care vor să participe la bursă se pot înscrie gratuit până în data de 11 octombrie,    utilizând formularul disponibil pe site-ul Agenţiei www.anofm.ro, secţiunea Bihor. Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon 0259.436.821, 0359.800960, 0359.800961, 0359.800.962 – interior 124 (tasta 3).