O persoană a fost rănită, iar şase autoturisme au fost avariate, în urma unui accident rutier produs, luni seară, pe Bulevardul Ştefan Cel Mare, şi provocat de un orădean de 37 ani, care s-a urcat băut şi fără permis la volanul unui BMW.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier s-a produs luni seară la ora 22.30. Orădeanul conducea un BMW pe banda întâi de circulaţie, înspre strada Matei Corvin, şi a acroşat din spate un Peugeot condus de un bărbat de 39 de ani, din Oradea. 

Din impact, autoturismul lovit a fost proiectat în alte cinci autoturisme, parcate regulamentar, în parcarea amenajată, situată pe partea dreaptă a carosabilului.

"În urma accidentului rutier, o femeie de 31 de ani, din Oradea, pasageră în Peugeot, a suferit leziuni uşoare", se explică în comunicatul Poliţiei. 

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferul BMW-ului prezenta o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

"Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", mai scrie în comunicat.

Bărbatul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vezi video aici!