Un biciclist care circula pe pista special amenajată de pe Calea Borşului a ajuns la spital cu multiple leziuni, joi, după ce a fost acroşat de o autoutilitară.  

Accidentul s-a produs, joi, la ora 11, pe drumul colector de pe Calea Borşului. Şoferul autocamionului conducea pe direcţia Oradea - Borș şi a virat înspre dreapta fără să ţină cont de pista special amenajată pe care circula biciclistul, un orădean în vârstă de 79 ani. 

„Acesta circula pe bicicletă, în aceeași direcție de deplasare, pe pista marcată și semnalizată corespunzător. În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu. 

Potrivit acesteia, polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Victima accidentului rutier se află internat pe Secţia de ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean Oradea. "Are multiple fracturi la membrele superioare şi inferioare", a declarat BIHOREANULUI şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.