Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN76, la intarea în localitatea Ceica dinspre Beiuş, fiind implicate un autoturism şi o dubă. Circulaţia a fost oprită timp de circa 30 de minute pe ambele sensuri.

"Apelul 112 a fost la ora 12.18. Accidentul rutier s-a produs la intrarea în localitatea bihoreană Ceica. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului", a precizat pentru BIHOREANUL comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, care au acordat primele îngrijiri şi au transportat răniţii la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Este vorba despre patru persoane, care s-au aflat în autoturism. "E o familie, mama, tatăl şi o fetiţă de 11 ani care au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe cu răni uşoare. Fetiţa are o plagă la cap. De asemenea, cu răni uşoare a ajuns la spital şi o altă femeie care s-a aflat în maşină cu ei şi care a avut şi un atac de panică", a precizat pentru BIHOREANUL dr. Adriana Bălan, purtător de cuvânt al UPU SMURD.

UPDATE, ora 18: Nicio persoană nu a rămas în spital

Niciuna dintre persoanele transportate la spital nu a rămas internată. Coliziunea a fost clasată, deci, ca tamponare. 

Circumstanţele în care s-a produs accidentul nu sunt clare. Este posibil însă ca el să fi avut legătură şi cu faptul că drumul este în lucru, o porţiune a carosabilului nefiind practicabilă, după cum se vede şi în imaginile surprinse la faţa locului.