Una dintre firmele din grupul Selina, al orădeanului Beniamin Rus, şi anume Trameco, va împărţi 30 milioane euro de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru a realiza un pasaj giratoriu suspendat pe centura de sud a Capitalei.

CNAIR a semnat contractul în acest scop cu asocierea condusă de Trameco şi din care mai fac parte firma slovacă Vahostav SK, împreună cu care a câştigat şi realizarea a 5,3 kilometri din Autostrada Transilvania, pe lotul 3C3 dintre Biharea şi Borş, dar şi cu Construcţii Erbaşu SA, de la care a primit în subantrepriză anul trecut construirea Sălii Polivalente din Oradea, şi cu Grafic Tends SRL.

Potrivit hotnews.ro, contractul a fost semnat miercurea aceasta, după doi ani de la lansarea licitaţiei, şi presupune amenajarea unei giraţii suspendate, precum şi lărgirea actualei centuri de sud a Capitalei, pe o porţiune mică, de 2,41 kilometri.

Durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru proiectare și 24 luni pentru executarea lucrărilor de construire, iar perioada de garanție este de 10 ani.