Poliţiştii rutieri au finalizat cercetările la faţa locului accidentului de pe DN 1H, din Peştiş, în urma căruia o tânără a rămas fără o mână.

Dinamica accidentului este uluitoare. Din câte se pare, femeii însărcinate i s-a făcut rău când a pierdut controlul Renault-ului pe care îl conducea într-o succesiune de curbe, maşina răsturnându-se şi chiar rulând în acest fel o porţiune de drum, oprindu-se pe balustrada unei parcări.

"La ora 11.40, pe DN 1H, în localitatea bihoreană Peştiş, o femeie de 32 de ani, din Şinteu, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Aleşd, într-o succesiune de curbe (prima la stânga şi a doua la dreapta) a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, a urcat pe un mal de pământ, s-a răsturnat pe partea stângă, a reintrat pe partea carosabilă, unde şi-a continuat deplasarea răsturnată pe o parte, apoi a ieşit într-o parcare de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare, iar autoturismul a rămas suspendat pe balustradele metalice din parcarea amenajată", a explicat pentru BIHOREANUL comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În maşină era şi o fetiţă de 6 ani, care a scăpat, ca prin minune, nevătămată.

Şoferiţa, însă, a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Judeţean, unde a fost operată. "Pacienta a suferit un traumatism complex. I se va amputa braţul stâng, la care a suferit un traumatism complex şi, din păcate, nu se poate realiza o reconstrucţie a braţului. Doamna este gravidă în 16 săptămâni, iar din datele pe care le am, sarcina nu este în pericol", a declarat BIHOREANULUI dr. Béres Zsolt, purtător de cuvânt al Unităţii de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean şi SMURD Bihor.

Poliţiştii rutieri din Aleşd continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale producerii accidentului rutier.