Ghinion pentru două hoaţe cu vârste de 20 respectiv 32 ani, ambele din comuna bihoreană Măgeşti, care, duminică, după ce au prădat o casă din comuna Şuncuiuş, au nimerit direct în braţele poliţiştilor.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, incidentul s-a produs duminică, la ora 17.30. Profitând de absenţa proprietarilor, cele două femei au spart uşa unei case şi au luat un radiocasetofon, un ceas de mână, două parfumuri şi un telefon mobil, provocând un prejudiciu total estimat la 1.500 de lei.

Hoaţele au fost zărite, însă, de un trecător, iar acesta a sunat imediat la 112, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod prinzându-le pe cele două femei tocmai când voiau să plece cu prada.

"Polițiștii au recuperat de la cele două toate bunurile sustrase și le-au restituit proprietarului", se precizează în comunicatul Poliţiei Bihor.

Acum, cele două femei s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, ancheta în caz fiind continuată de polițiștii Postului de Poliție Șuncuiuș sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.