Drumul naţional 19B este blocat între localităţile Marghita şi Petreu în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, ambii şoferi fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

“Accidentul a fost semnalat la ora 11.50, printr-un apel la numărul de urgenţă 112. La faţa locului se efectuează cercetări, carosabilul este blocat şi îi rugăm pe conducătorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi la faţa locului”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Potrivit şefului SMURD-UPU Bihor, dr. Hadrian Borcea, leziunile şoferilor nu sunt grave. “Cei doi pacienţi au fost transportaţi la spitalul din Marghita, pentru evaluare şi îngrijiri medicale”, a spus dr. Borcea.

UPDATE. 

Cercetările poliţiştilor la locul accidentului s-au finalizat, iar circulaţia pe DN19B, între Marghita şi Petreu s-a reluat. "În prezent se circulă normal", a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu.