Direcţia de Sănătate Publică Bihor a făcut, duminică dimineaţă, un nou raport privind aşa-numitele activităţi de prevenire a COVID-19, adică situaţia statistică actualizată din judeţ, privind numărul persoanelor care ar putea fi infectate, aşa că nu au voie să iasă pe străzi.

Potrivit DSP Bihor, în judeţ sunt 76 de persoane în carantină, cu două mai multe decât la raportul de sâmbătă.

De asemenea, a crescut numărul persoanelor auto-izolate la domiciliu, la 2.271, din care 1.214 sunt titulari ai chestionarelor de la vamă, iar 1.057 aparţinători ai acestora. Sâmbătă, numărul auto-izolaţilor era cu 43 mai mic, mai precis de 2.228.

Aşa cum se ştie, DSP Bihor nu mai anunţă numărul bihorenilor infectaţi cu COVID-19. Din ordin de la Bucureşti, autorităţile judeţene nu mai au voie să comunice nicio informaţie privind numărul bolnavilor ori numărul testelor făcute în judeţ. La ultima raportare privind judeţul Bihor, de sâmbătă dimineaţă, erau 5 bihoreni infectaţi.

Citeşte pe această temă şi articolul: "La secret! Din ordin de la Bucureşti, DSP Bihor nu mai comunică numărul bolnavilor cu COVID-19 din judeţ"