Gheorghe Paşc a fost numit, pe 10 octombrie, în funcţia de director general al Aeroportului Internaţional din Oradea în urma unui concurs croit parcă pentru el, căci una dintre condiţii a fost o experienţă de 20 de ani "în funcţii de conducere în domeniul aeroportuar".

În hotărârea Consiliului de Administraţie al regiei autonome se arată că mandatul lui Gheorghe Paşc va fi valabil pe o perioadă de doi ani. El îşi continuă, astfel, "hegemonia", el conducând Aeroportul din Oradea din decembrie 1993.

Din acest an, Aeroportul orădean va avea şi un director adjunct, după comasarea posturilor de director tehnic şi director operaţional. La concurs s-a prezentat un singur candidat, Dan-Traian Bălăcel, fost director al Aeroportului Arad, el primind ulterior funcţia.

Potrivit hotărârii publice a Consiliului de Administraţie, contractul lui Bălăcel este valabil "până la termenul maxim de 14.06.2021, data când expiră mandatul administratorilor neexecutivi în Consiliul de Administraţie".

Presa arădeană scrie că Dan Bălăcel şi-a dat demisia pe 21 septembrie, din funcţia de director al Aeroportului Arad "din motive personale", însă se pare că el a fost constrâns să o facă pentru că se înscrisese la concursul ţinut la Oradea.

De asemenea, numită provizoriu la începutul anului în funcţia de director economic, Claudia-Loredana Baran şi-a asigurat postul până în 2021, în urma concursului organizat de Consiliul de Administraţie. După cum se ştie, din luna mai a acestui an, CA-ul Aeroportului este condus de UDMR-istul Bimbo Szuhai Tibor, fostul director mazilit al Grădinii zoologice.