Elevii Colegiului Tehnic Alexandru Roman sunt îndemnaţi de conducerea şcolii să mănânce la şcoală doar mâncare adusă de acasă, după ce un tânăr a depistat un vierme într-un sandvici cumpărat de la magazinul din incinta şcolii.

Potrivit alesdonline.ro, scârboasa situaţie s-a petrecut miercuri, când un elev a cumpărat un sandvici cu carne şi cartofi prăjiţi, pe care a observat apoi urme de mucegai, dar nu numai.

"Sandvici cumpărat de un elev în vârstă de 17 ani, în data de 18 septembrie 2019 din magazinul situat în incinta colegiului din Aleşd. Nu este prima dată când se întamplă aşa ceva în această şcoală", spun elevii colegiului, citaţi de sursa indicată.

Tinerii au livrat redacţiei şi o fotografie cu sandviciul cu pricina, în care se vede cum colcăie un vierme.

Directoarea Colegiului, Valeria Vasile, a declarat pentru Aleşd Online că ea însăşi a reclamat magazinul cu pricina la Primăria Aleşd şi la DSP Bihor. Firma nu are contract cu şcoala, ci cu Primăria Aleşd, care a închiriat spaţiul pentru acest magazin.

"Am discutat cu personalul de la magazin, le-am făcut o sesizare şi le-am spus că aşa ceva nu este permis. Am sesizat şi DSP Bihor, care va lua măsurile necesare", a declarat directoarea conform aceleiași surse.

În acelaşi timp, Valeria Vasile a dat o circulară către toate clasele Colegiului, spunându-le elevilor să-şi aducă mâncare de acasă.