Trei persoane au ajuns la spital, duminică, în urma unui accident rutier produs lângă localitatea Lazuri de Beiuş, după ce şoferul unui BMW a încercat să evite două autoturisme oprite şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de un Volkswagen condus de o tânără de 19 ani. 

Accidentul rutier, care s-a produs pe drumul judeţean 764/C, a fost anunţat duminică seara, la ora 19.30, iar din cercetările efectuate de poliţişti reiese că vina aparţine şoferului din BMW, un tânăr de 23 ani din localitatea Băleni, care conducea cu viteză.

„Nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a încercat să evite două autoturisme oprite pe sensul său de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de o tânără de 19 ani, din comuna Tărcaia”, se arată în comunicatul transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism, dar şi pasagerii ei, doi bărbați de 45 și 38 de ani, toți din localitatea Totoreni, au suferit leziuni ușoare.

Leziuni mai grave a suferit o femeie de 44 de ani, tot din Totoreni, pasageră şi ea în Volkswagen, care a suferit o lovitură serioasă la cap, în urma căreia a rămas fără câţiva dinţi în gură. „Doamna a fost internată la Secţia Clinică Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială”, a declarat purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU Bihor, dr. Béres Zsolt.

Ancheta este continuată de poliţiştii din Beiuş, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.