Maternitatea din Oradea anunţă reluarea cursurilor Şcoala Mamei din 12 martie. Întâlnirile sunt cu participare gratuită și sunt invitaţi să participe, alături de femeile gravide, şi viitorii tătici şi bunicii.

Obiectivele acestui program sunt de a educa femeile gravide şi familiile care sunt în aşteptarea celui mai important eveniment – naşterea unui copil, pregătirea fizică şi psihică a gravidei pentru naştere, lehuzie şi creşterea copilului, conştientizarea importanţei condiţiilor de igienă generală, igiena alimentaţiei şi igiena muncii în perioada sarcinii, conştientizarea importanţei familiei şi identificarea nevoilor de îndrumare şi educare a viitoarelor mame şi a familiilor.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Judeţean din Oradea, în cadrul căruia funcţionează Maternitatea, sezonul de primăvară al actualei ediţii a cursurilor Şcoala Mamei are o durată de 9 săptămâni, iar zilele de desfăşurare a cursurilor sunt cele de joi, cu începere de la ora 17.

Înscrierea şi programarea la curs se pot face telefonic la numărul 0259-41.46.31, interior 553, între orele 10.00 – 15.00, în Ambulatorul Maternităţii şi pe site-ul scoalamamei-oradea.ro.