Tragedie în comuna bihoreană Budureasa, unde o adolescentă de 13 ani a fost găsită spânzurată în podul casei chiar de tatăl său. Cazul este anchetat în prezent de poliţişti în cadrul unui dosar deschis pentru moarte suspectă. 

Cazul a fost semnalat BIHOREANULUI în acest sfârșit de săptămână de un localnic. Potrivit acestuia,  adolescenta, de etnie romă, trăia împreună cu tatăl şi cei 4 fraţi mai mici, în timp ce mama ei este plecată la muncă în Franţa.

Sâmbătă, 9 martie, copila a urcat în podul casei, fără ştirea membrilor familiei, care o credeau plecată la prieteni. Spre seară, după ce a căutat-o peste tot, tatăl adolescentei a urcat şi în podul casei, găsind-o spânzurată de o grindă. 

Copila nu ar fi lăsat bilet de adio, pentru a-şi explica gestul extrem, iar medicii legişti nu au găsit urme că ar fi fost abuzată fizic ori sexual. 

Contactată de BIHOREANUL, Maria Cotrău, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a refuzat, vineri, să facă orice declaraţie cu privire la acest caz.