O adolescentă în vârstă de 16 ani, Farkas Alexandra Patricia, din satul Tria, comuna bihoreană Derna, este căutată de poliţie şi de familie, după ce a plecat de acasă în cursul serii de sâmbătă şi nu s-a mai întors.

Duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, comisarul şef Alina Fărcuţa, a anunţat, prin comunicat, că dispariţia tinerei a fost sesizată sâmbătă seară, în jurul orei 23.40, la Postul de Poliţie Derna, la doar 5 minute după ce fata a ales să plece de acasă.

"A plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiaşi seri, de 7 decembrie 2019, în jurul orei 23.35 şi nu a mai revenit. Minora a mai fost plecată de la domiciliu, revenind de bunăvoie", arată informarea.

Fata are o înălţime de aproximativ 1,60 m, 55 dekilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ochi verzi, păr roşcar, ondulat, de lungime medie și nu are semne particulare.

La momentul dispariţiei ea purta pantaloni din bumbac, negri, tricou alb, cămaşă în carouri, verde cu alb și papuci din cauciuc albaştri.

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", îndeamnă comunicatul.