Un orădean în vârstă de 37 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, miercuri seară, a luat autoturismul unei femei cu care s-a întreţinut într-un local şi a plecat la volanul acestuia.

Bărbatul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Alin Suciu, a luat maşina miercuri seară puţin înainte de ora 23 şi a condus-o spre zona industrială, fiind oprit de poliţiştii Serviciului Rutier pe strada Uzinelor din Oradea, în jurul orei 23.20.

"În momentul în care a fost depistat de poliţişti, acesta conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat", se precizează într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Reţinut pentru 24 de ore, miercuri noaptea, Suciu a fost prezentat, joi, unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar apoi şi unui judecător de drepturi şi libertăţi, care a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzele de furt în scop de folosinţă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ancheta continuă sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.