După ce, săptămâni în şir, a provocat nopţi albe orădenilor din zona Decebal, unde obişnuia să facă drifturi cu bolidul tuningat în parcarea Prima Shops, un Nissan GT-R cu plăcuţe preferenţiale SEX - 355, un cetăţean german a fost tras pe dreapta.

Motivul? În noaptea de duminică spre luni, bărbatul de 36 ani a fost prins de poliţiştii rutieri circulând cu 178 km/h între Oradea şi Sânmartin, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/h.

"Şoferul a fost sancţionat cu 9 puncte amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Bărbatul, orădean la origine, a rămas şi fără certificatul de înmatriculare al bolidului, din cauza foliilor pe care le avea aplicate pe geamurile maşinii şi pe care e obligat să le dezlipească.

Înainte să fie prins, şoferul a avut timp să-şi facă poze "artistice" cu maşina în trafic, pe care le-a postat în aceeaşi noapte pe reţelele de socializare, acolo unde apar şi înregistrările cu drifturile din parcarea Prima Shops.

Vezi mai jos imagini cu drifturile, surprinse săptămânile trecute!

.