Un tânăr de 27 de ani din localitatea bihoreană Tileagd a ajuns în arestul Poliţiei Bihor, după ce a furat o maşină, a condus-o nici un kilometru şi apoi s-a răsturnat. Poliţiştii au descoperit că bihoreanul nu avea nici permis de conducere şi era şi beat.

Tânărul a fost identificat miercuri, la ora 13.30, de poliţiştii Secţiei nr. 7 de Poliţie Rurală Tileagd, fiind bănuit că a furat un autoturism lăsat în faţa unei fabrici de mobilă din Tileagd neasigurat şi cu cheile pe scaunul din partea dreapta faţă.

Individul s-a suit în maşină şi a condus aproximativ 700 de metri, pe drumurile judeţene 767 şi 108/I, iar apoi a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că acesta nu este posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", arată un comunicat transmis joi de Poliţia Bihor.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei, urmând ca procurorul să decidă dacă va fi prezentat sau nu instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cert este că acum s-a ales cu dosar penal, iar poliţiştii îl cercetează în continuare "pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale".