Două persoane au ajuns, marţi, la spital, după ce şoferul unei autoutilitare a adormit la volan pe DN 19, în localitatea Tarcea, iar maşina în care se aflau s-a răsturnat în şanţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar Alina Dinu, evenimentul rutier s-a produs la ora 6.50. "Un bărbat în vârstă de 40 ani din Ungaria, în timp ce conducea o autoutilitară cu care tracta o semiremorcă, înspre localitatea Valea lui Mihai, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă şi a intrat în coleziune cu un cap de pod, în dreptul unui imobil", a declarat comisarul Dinu.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 49 ani, din comuna Zăbala, judeţul Covasna, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni multiple, în timp ce şoferul a scăpat cu răni mai uşoare. Cei doi au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, pentru îngrijiri medicale.

"Pasagerul are o fractură de claviculă şi de femur şi se află pe secţia de Terapie Intensivă, iar pasagerul, leziuni uşoare cranio-cerebrale, motiv pentru care a fost internat la secţia de Neurochirurgie" declară dr. Dacian Juca, locţiitor al şefului SMURD Bihor.