Trei persoane au fost rănite, luni, în urma a două accidente rutiere produse la distanţă de 15 minute, în acelaşi loc, în localitatea Chiraleu, pe fondul neadaptării vitezei pe un drum comunal în pantă acoperit cu polei.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, primul accident rutier a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 8.05. O şoferiţă de 40 ani din Marghita, aflată la volanul unui BMW, conducea pe drumul comunal 280, dinspre DN19E, înspre centrul localității, şi nu a adaptat viteza pe şoseaua în pantă acoperită cu polei, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit carosabilul și a intrat în șanț.

În urma accidentului, atât şoferiţa, cât și o femeie de 53 de ani, din comuna Abram, pasageră, au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital pentru investigații medicale.

Un sfert de oră mai târziu, un şofer în vârstă de 55 ani, din Marghita, aflat la volanul unei Skoda Octavia, a pierdut controlul vehiculului la coborârea aceleiaşi pante, ieşind în decor în acelaşi şanţ şi izbindu-se de BMW.

Din fericire, şi şoferul mașinii Skoda a scăpat cu leziuni uşoare, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

"Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările în ambele cazuri, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentelor rutiere", se precizează în informarea poliţiştilor.