În judeţul Bihor au fost diagnosticate încă 5 persoane cu coronavirus în urma a două serii de testări efectuate în cursul zilei de marţi la laboratorul Spitalului Municipal din Oradea.

Bilanţul persoanelor din judeţ confirmate pozitiv urcă la 25, potrivit surselor BIHOREANULUI.

Dintre acestea, două persoane au fost declarate vindecate, după cum a confirmat oficial Direcţia de Sănătate Publică Bihor.

Pe de altă parte, la Oradea au fost procesate din nou probe şi pentru judeţul Satu Mare, din acest set două fiind pozitive.

"Marţi au fost efectuate la Oradea încă 51 testări cu aparatul PCR, în urma cărora au fost diagnosticate cu Covid încă 5 persoane din judeţul Bihor", au declarat BIHOREANULUI surse medicale.

Potrivit acestora, în prezent numărul persoanelor internate la etajul VI al Spitalului Municipal din Oradea, acolo unde sunt trataţi bolnavii cu coronavirus, este de 24, iar un alt bolnav este îngrijit la ATI.

La etajul III al spitalului, unde sunt cazaţi suspecţii, numărul acestora era, miercuri dimineaţă, de 20 persoane.

Sursele BIHOREANULUI afirmă că până în prezent nu a fost diagnosticat cu coronavirus nici un cadru medical din Oradea.

Pe de altă parte, din cele 51 testări făcute miercuri, 7 au fost pentru probe aduse din judeţul Satu Mare, iar din acestea două au confirmat prezenţa coronavirusului.

PRECIZARE:

Iniţial, sursele au indicat miercuri dimineaţă un total de 28 persoane confirmate cu coronavirus în Bihor. De fapt, în total au fost confirmate 27, din care 2 au fost declarate vindecate şi au fost externate.