Traficul a fost blocat zeci de minute, vineri după amiază, pe DN 1, în localitatea bihoreană Topa de Criş, după ce un autoturism s-a izbit de un TIR care tracta un alt camion. Trei persoane din maşina mică au fost rănite.

"Apelul prin numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 15.17. Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, în localitatea Topa de Criş şi sunt implicate un autotren cu remorcă şi un autoturism. Trei persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii", a declarat BIHOREANULUI comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Deocamdată nu sunt clare circumstanţele producerii evenimentului rutier, poliţiştii fiind la faţa locului pentru cercetări.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă este blocată.

UPDATE:

Cele trei victime ale accidentului rutier au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean, însă doar două au rămas internate. Este vorba despre o tânără de 19 ani, cu traumatisme minore, şi o femeie în vârstă de 67 ani, rănită mai grav, cu fractură la antebraţ şi traumatisme la nivelul abdomenului şi toracelui. "Şoferul a fost şi el rănit, avea contuzii minore, însă a refuzat internarea", a declarat pentru BIHOREANUL şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea. 

Din primele cercetări făcute de poliţiştii rutieri la faţa locului, şoferul TIR-ului a pătruns pe contrasens, izbind frontal un autoturism Dacia Duster. 

"Un bărbat de 35 de ani, din Slovacia, în timp ce conducea un autotren cu care remorca un alt autotren cu sermiremorcă, condus de un alt bărbat din Slovacia, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a trecut pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 65 de ani, din municipiul Oradea", a explicat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz.